Strategie & Consultancy

Jouw bedrijf heeft zijn eigen, unieke verhaal en dat wil je natuurlijk ook graag online overbrengen.

Met oprechte interesse leren we jou en je bedrijf goed kennen, zodat we helemaal into your story zijn. Zo kunnen we je helpen om jouw boodschap over te brengen en er voor te zorgen dat je online impact hebt. We willen daarbij aan jouw wensen en verwachtingen voldoen en tevens een maximaal effect bereiken. Dat is maatwerk, want geen één bedrijf of merk is hetzelfde.

Ons team is betrokken en flexibel en de lijntjes zijn kort. We werken intensief met jou samen, om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen.

Interesse?

Laten we kennismaken en de
mogelijkheden bespreken.


Bel mij terug.

Onze aanpak

Tegenwoordig gaat het online om meer dan alleen een mooie website. Het draait er om mensen te bereiken, te raken, te prikkelen. Zodat ze nieuwsgierig worden naar je bedrijf of merk, er dan voor kiezen om klant te worden en daarna ook klant blijven.

Een compleet concept, een goed verhaal zorgt er voor dat je dit bereikt. Daarbij is authenticiteit ontzettend belangrijk. Mensen willen echte verhalen, over echte mensen. Deze online belofte moet vervolgens ook waargemaakt kunnen worden om het vertrouwen van (potentiële) klanten te winnen en behouden. Een goed concept zorgt uiteindelijk voor een onderscheidend online platform en maximale impact.

Een strategie en concept ontwikkelen

Eerst stellen we samen jouw online doelstellingen vast en bekijken welke functie jouw website heeft of krijgt.
Zo bepalen we de beste strategie. Deze doelen vormen samen met het merkverhaal en jouw bedrijfsverhaal de basis voor een concept voor de online presentatie van je bedrijf.

Herkenbaar, persoonlijk en uniek. We stemmen de doelen van je bedrijf en de behoeften en eisen van de gebruikers op elkaar af. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld, wat in verschillende fases wordt uitgewerkt. We werken er samen aan om tot een mooi, creatief resultaat te komen.

Bel me terug