Webshop ontwikkeling

Een webshop laten maken, zodat je online kan verkopen. Wij maken webshops op maat gemaakt met de focus op automatisering, betaalsystemen, cms en conversies. Wij maken een Webshop en ontwikkelen een Wordpress WooCommerce e-commerce website. Doordat wij de doelgroep in kaart brengen, scoor je een hogere ROI.
webshop maken amsterdam
SEO marketing door NetXZ

Hybride-App en Webshop ontwikkeling

NetXZ is de aangewezen partij als u een webshop app wilt ontwikkelen. Wij ontwikkelen hybride apps, hierdoor zijn wij in staat uw webshop app te laten draaien op diverse mobiele apparaten zoals iPhone, iPad, Android, Android telefoons en de Android tablet.

UX-Design

Onze webdesigners ontwerpen uw website zo menselijk mogelijk. Elke websitebezoeker dient op elk apparaat simpel door uw website of webshop te kunnen navigeren en klant worden. Onze webdesigners spreken de taal van uw doelgroep en werken nauw samen met de ontwikkelaars om uw website te laten scoren.
Ecommerce website maken
Op maat gemaakte software

Open-source ontwikkeling

Wij ontwikkelen en maken open-source websites en e-commerce weboplossingen zoals Wordpress, Magento, WooCommerce. Daarnaast kan NetXZ een koppelingen bouwen tussen uw CRM, betaalsysteem of andere webinterface en de open-source oplossing.

Word succesvoller

Bel Online Marketing Bureau AmsterdamMail Online Marketing Bureau Amsterdam