Open source development

Bij NetXZ ontwikkelen we online platformen, websites en webshops met open source software. Ons doel is om voor jou, samen met jou een maximale digitale impact te creëren.

We gebruiken dan ook uitsluitend open source software, zoals Wordpress, TYPO3 en Magento. Voor deze software betaal je geen licentiekosten en je profiteert van innovatie ontwikkelt door een grote community van ontwikkelaars. Je bespaart hierdoor ontwikkelingskosten en beschikt bovendien over de nieuwste, veilige en meest geavanceerde functies.

Interesse?

Laten we kennismaken en de
mogelijkheden bespreken.


Bel mij terug.

Waarom voor open source kiezen?

Als eigenaar van een website heeft open source software een aantal voordelen. Zo worden mogelijke problemen vroeg ontdekt en beveiligingspatches worden zeer snel verspreid, zodat je altijd over een veilig systeem beschikt. Ook ben je niet aan één leverancier gebonden.

In tegenstelling tot een CMS van een softwareleverancier, kun je je website eenvoudig migreren als je met een andere partij gaat samenwerken. Doordat er vele ontwikkelaars aan een systeem werken, profiteer je van meer gezamenlijke kennis en een product van betere kwaliteit.

Door het open karakter kunnen systemen makkelijk gekoppeld worden, zodat deze onderling communiceren, wat voor meer gemak en efficiëntie zorgt. Je bespaart bovendien de hoge kosten voor een licentie.

Kwaliteit

Ons team streeft naar kwaliteit en maatwerk. We gaan geen uitdagingen uit de weg en zoeken gedreven naar een bevredigende oplossing. Daarbij werken we nauw met jou samen, zodat zowel wij als jij helemaal achter het resultaat staat dat de bezoeker uiteindelijk te zien krijgt.

Het is mogelijk om je website, webshop of platform met andere systemen te koppelen, zoals betaalsystemen, magazijnen of een boekhoudprogramma. Dit vergroot het gebruiksgemak en draagt bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

Ons team van specialisten werkt nauw samen in elke fase van de ontwikkeling van jouw website of webshop. Hoewel je bij het hele proces nauw betrokken bent, heb je er zelf geen werk aan. Zo streven we gezamenlijk naar een maximaal online resultaat.

Bel me terug