Websites .

Het laten bouwen en ontwikkelen van een WordPress website, een website of module op maat of het ontwikkelen van API koppelingen, de mogelijkheden zijn eindeloos bij NetXZ. Een stijlvolle en functionele internetaanwezigheid is tegenwoordig essentieel voor het succes van een bedrijf en samen kunnen we hiervoor zorgen!

Websites laten bouwen, conversiegericht voor uw klanten. Wij kennen uw klanten en eindgebruikers. .

Website > Website bouwen

NetXZ ontwerpt en ontwikkelt unieke websites voor uiteenlopende branches. Ons team van specialisten realiseert voor u een effectieve website of webshop die uw bedrijf goed vindbaar maakt en uw bezoekers aanzet tot actie. Alle websites en webshops ontwikkelen wij volledig afgestemd op de doelgroep en uw specifieke wensen.

Wordpress websites
Maatwerk websites
API Koppelingen
Maatwerk modules
body-image

Wordpress websites

WordPress is een zeer populair CMS systeem wat wordt gebruikt door maar liefst 38% van alle websites ter wereld. NetXZ heeft jaren ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van effectieve WordPress-websites. Het gebruik van WordPress kent verschillende voordelen.

alt

Het gebruik van WordPress is kostenvriendelijk, waardoor het bouwen van een website voor uw bedrijf ook erg voordelig kan!

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en heeft ongelimiteerde mogelijkheden. Dit resulteert in een eenvoudig bij te houden website die goed scoort in Google en een hoog conversieratio heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Maatwerk websites

Uiteraard is het mogelijk om een volledig nieuwe website speciaal voor uw bedrijf te laten ontwikkelen. Samen met u kijken we naar wat uw bedrijf nodig heeft en onze ervaren ontwikkelaars gaan hier mee aan de slag. Ons team van ervaren webdesigners is thuis in veel verschillende programma’s voor het opzetten van websites, en bouwt de website dus op een manier die precies bij de stijl van uw bedrijf past. NetXZ realiseert stijlvolle en professionele maatwerk websites met als doel een hoge conversieratio.

alt

Op maat gemaakte websites die 100% aansluiten bij uw wensen.

Met jaren ervaring op het gebied van maatwerk websites zijn de mogelijkheden eindeloos.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

API Koppelingen

Met de bouw van een API koppeling kunnen wij uw website of webapplicatie voorzien van een integratie met derde partijen of maken wij een API koppeling waar bijvoorbeeld data of producten geïntegreerd kunnen worden. Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van API-koppelingen, maar allen hebben ze als doel om uw website effectiever of kostenefficiënter te maken.

alt

Haal het maximale uit de door u gebruikte systemen.

Bespaar tijd en geld met kwalitatieve, toekomstbestendige API-koppelingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Maatwerk modules

Onze specialisten kunnen veilige en geoptimaliseerde maatwerk modules ontwikkelen om uw website naar het volgende niveau te tillen. Denk bijvoorbeeld aan een boekingssysteem, een reviewsysteem, een ledensysteem of vrijwel elk ander type module. Bent u benieuwd of wij een bepaalde functie kunnen ontwikkelen? Met onze jarenlange ervaring gaan we de uitdaging graag aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

alt

Vrijwel alle modules zijn mogelijk, ongeacht de complexiteit

Haal het maximale uit uw website met op maat gemaakte modules.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Blink uit met een maatwerk website, volledig afgestemd op uw doelgroep.

Ons team van ervaren webdesigners ontwikkelt een website die precies aansluit op de stijl van uw bedrijf. Daarbij zorgen we voor optimaal gebruiksgemak en voor een professionele uitstraling, maar wel op een unieke manier waarbij uw websitebezoekers een unieke websitebeleving ervaren. Elk bedrijf is anders, dus ook elke website behoort anders te zijn.

Scoor met kwalitatieve website

Een goed vindbare en conversiegerichte website is van ongekend belang om uw bedrijf online in de markt te zetten en potentiële klanten aan te trekken en vervolgens te behouden. Met een website van NetXZ valt uw product of dienst op bij uw ideale doelgroep.

Gratis sparsessie

Responsieve websites

Uw website op elk apparaat goed vormgegeven

UX design

De ultieme gebruikerservaring voor een hoog conversieratio.

Snelle laadtijd

Een vlotte website laadtijd voor uw bezoekers.

Veilig

Een website die altijd veilig is voor uw gebruikers.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek

Binnen 1 uur reactie

Vrijblijvende intake