Webshops .

Webshops worden steeds populairder. Omdat online winkelen makkelijker, sneller en vaak zelfs voordeliger is, maken mensen er meer en meer gebruik van. NetXZ helpt u bij het ontwikkelen van de perfecte webshop voor uw bedrijf.

Een professionele webshop laten bouwen .

Website > Webshop maken

Het is voor elk succesvol bedrijf belangrijk om een gebruiksvriendelijke webshop te hebben. Onze webshops zijn gericht op automatisering en gebruiksvriendelijkheid, zodat mensen snel en makkelijk producten kunnen bestellen. Dit komt de omzet zeer ten goede. Onze webshops hebben een professionele en gebruiksvriendelijke uitstraling op elk schermformaat, en onze ervaren webdesigners zorgen er ook nog eens voor dat de webshop aansluit op het karakter van uw bedrijf.

Webshop koppelingen
Multistores & -valutas
Multilanguage
Koppelen aan ERP/CRM
body-image

Webshop koppelingen

We regelen alle benodigde koppelingen voor een goed werkende webshop. Niet alleen de basis-koppelingen die voor elke webshop vereist zijn, maar ook koppelingen aan uw CRM, betaalsysteem of een andere webinterface. Door CRM kunt u het gebruiksverkeer in de gaten houden en uw webshop waar mogelijk optimaliseren, en door de koppeling aan een betaalsysteem wordt het afrekenen van een bestelling even gemakkelijk als het navigeren van de webshop.

alt

Vrijwel alle type koppelingen zijn mogelijk.

Bespaar tijd en geld met een standaard of op maat gemaakte webshopkoppeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Multistores & -valutas

Verder kunnen we uw webshop ook aan andere pagina’s koppelen, waardoor uw aanbod bijvoorbeeld ook automatisch verschijnt in de zoekfunctie van Bol.com. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Maak dus snel een afspraak om erachter te komen wat NetXZ voor uw bedrijf kan betekenen.

alt

Eindeloze technische mogelijkheden met meerdere winkelzichten

Een webshop met meerdere valutas mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Multilanguage

Voor het vergroten van dit bereik gebruiken we ook nog andere strategieën; door de multilanguage-functie wordt uw webapplicatie in meerdere talen beschikbaar, waardoor u ook internationale klanten aan kunt trekken.

alt

Zorg voor een sterke basis wanneer u klaar bent voor expansie naar het buitenland.

Bereik eenvoudig nieuwe doelgroepen met uw webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Koppelen aan ERP/CRM

Met een koppeling naar een ERM/CRM-systeem worden nieuwe aankopen, leads of klanten direct zichtbaar in uw CRM systeem. Dit stelt u in staat om processen te stroomlijnen, uw marketing een boost te geven of de relaties met (potentiële) klanten beter in kaart te brengen. Dit resulteert in een blijvende omzettoename. Een andere dienst die we leveren is het inbouwen van koppelingen in uw website. Zo kunnen we uw website koppelen met CRM, een systeem waarmee de relatie en interactie met klanten beheerd wordt. Aan de hand van dit systeem is het makkelijker om bepaalde processen te stroomlijnen en om de relatie met klanten beter in het zicht te krijgen. Uiteindelijk zal dit zeer waarschijnlijk leiden tot een groei in de winst.

alt

Stroomlijn uw B2B of B2C marketing- en salesflow.

MOntdek sales opportunities voordat ze zich voordoen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Scoor met een gebruiksvriendelijke webshop, afgestemd op de wensen van uw klanten!

Met een gebruiksvriendelijke webshop zorgt u voor een effectieve ervaring voor uw websitebezoekers, wat ervoor zorgt dat ze snel vinden waar ze naar op zoek zijn en, nog belangrijker, worden aangezet tot actie en het plaatsen van een bestelling. Onze webshops hebben een professionele en stijlvolle uitstraling, en onze ervaren webdesigners zorgen er ook nog eens voor dat de webshop aansluit op het karakter van uw bedrijf.

Vooruitstrevende webshops om goed te verkopen

De webshops van onze hand worden ontwikkeld op basis van alle best practices en jaren ervaring. Het resultaat is een webshop die goed gevonden wordt en uw bezoekers keer op keer aanzet tot het plaatsen van een bestelling. Met een webshop van NetXZ bent u verzekerd van een krachtig medium om uw bedrijf online te positioneren en uw producten op de markt te brengen.

Gratis sparsessie

Responsive webshop

Een webshop gemaakt voor elk schermformaat en type apparaat.

WooCommerce webshop

Eenvoudig te beheren en technisch geperfectioneerd.

Maatwerk webshop

Unieke functionaliteiten op basis van uw wensen.

Ongelimiteerde functionaliteiten

De wensen en mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek

Binnen 1 uur reactie

Vrijblijvende intake