Webapplicaties .

Webapplicaties zijn speciale internetpagina’s die een hoog gehalte van interactie met de gebruiker toestaan. Een professioneel ogende en goed werkende webapplicatie kan uw bedrijf richting nieuwe successen leiden. NetXZ maakt deze webapplicaties voor u.

Een professionele Webapplicaties laten bouwen .

Website > Webapplicatie maken

NetXZ ontwikkelt tegen aantrekkelijke kosten professionele en effectieve webapplicaties om uw bedrijfsprocessen te automatiseren, uw klanttevredenheid te vergroten en uw omzet te verhogen. We doen dit op een technologisch vooruitstrevende manier en met een team ervaren ontwikkelers. Onze experts personaliseren uw webapplicatie zodat het precies bij de uitstraling van uw bedrijf past, maar door hun vakkennis blijft het eindproduct toch herkenbaar en intuïtief te navigeren. Het resultaat is dus een bijzondere combinatie van uniciteit, professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

CRM bouwen
Marktplaats bouwen
Offerte- en facturatiesysteem
API bouwen
body-image

CRM bouwen

Wilt u graag een op maat gemaakt CRM laten bouwen dat past bij uw bedrijf? Ons team van developers kan tegen aantrekkelijke kosten een doeltreffend CRM-systeem ontwikkelen. Zo kunt u relaties met klanten registreren, sales- en marketingmogelijkheden ontdekken en uw omzet en klanttevredenheid vergroten. Met een CRM-systeem van NetXZ bent u gegarandeerd van blijvend meer resultaten uit uw leads en bestaande klanten.

alt

Houd eenvoudig uw relaties bij en ontdek op tijd potentiële kansen.

Bespaar tijd en geld met een op maat gemaakt CRM-systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Marktplaats bouwen

Het hebben van een marktplaats of een platform is een bewezen effectieve manier voor het vergroten van uw bereik en het omzet. Onze ontwikkelaars kunnen een op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk platform voor u ontwikkelen dat volledig aansluit op uw wensen.

alt

Bewezen effectief model voor het vergroten van uw bereik.

Krijg een voorsprong op uw concurrentie met een op maat gemaakte marktplaats.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Offerte- en facturatiesysteem

Bereik een grotere doelgroep voor uw webshop door het in meerdere talen aan te bieden. Met de multilanguage functie bereikt u klanten die uw website en producten in eigen taal begrijpen en hier verhoogt u de conversie.

alt

Bespaar tijd en geld en verbeter uw offerte- en facturatieproces.

Op maat gemaakt offerte- en facturatiesysteem op basis van uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

API bouwen

Ons team van specialisten ontwikkelt krachtige API-koppelingen. Met een effectieve API kunt u systemen koppelen, uw bereik vergroten of data uitwisselen. NetXZ heeft veel ervaring met het bouwen van API-koppelingen en we kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw wensen.

alt

Laat systemen samenwerken of data uitwisselen en bespaar tijd en geld.

Op maat gemaakte API’s voor vrijwel alle mogelijke toepassingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vlottere bedrijfsprocessen op maat met een webapplicatie, dat is automatisering

Bij het ontwerp van onze webapplicaties staat kostenefficiëntie centraal om tegen lage kosten uw bedrijfsprocessen te automatiseren en blijvende voordelen te genereren. De mogelijkheden van automatisering door middel van webapplicaties zijn eindeloos.

Optimaliseer uw bedrijf met een webapplicatie

Met een effectieve webapplicatie optimaliseren wij samen uw bedrijfsprocessen. Met de juiste webapplicatie kunt u tegen lage kosten uw marketingkanalen versterken, uw omzet vergroten of uw klanttevredenheid verbeteren. Maak vandaag nog een afspraak om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende intake

Bedrijfsprocessen automatiseren

Stroomlijn en optimaliseer uw bedrijfsprocessen.

Reduceren van zakelijke kosten

Verlaag uw bedrijfskosten door automatisering.

Op maat voor elke branche doeltreffend

Webapplicaties voor praktisch elk type bedrijf.

Beheren en monitoren

Krachtige tools en analytics voor management en monitoring.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek

Binnen 1 uur reactie

Vrijblijvende intake