Online succes .

Online succes betekent meer klanten en hoog ranken in Google. Scoor online met NetXZ! Een SEO specialist zorgt ervoor dat uw website organisch beter vindbaar wordt en blijf en met de SEO Marketing strategie worden er leads gegenereerd.

Ontdek de mogelijkheden: Gratis SEO Quickscan

Hoger in Google .

Online marketing > Online succes

Hoe hoog scoort u in Google en hoeveel betalende klanten levert dat elke maand op? Online succes zorgt voor meer omzet. Investeren in een goede website en SEO-strategie loont dus zeker de moeite!

Ga vandaag nog aan de slag en verhoog het rendement van uw online inspanningen.
Zorg ervoor dat u online gevonden wordt en dat bezoekers simpel en snel klant worden. Hoe?

Start het Online Succes met onze Stappenplan ↴

1: Zoekwoordanalyse
2: Concurrentieanalyse
3: Techniek verbeteren
4: Optimalisatie
body-image

Zoekwoordanalyse

Een mooie website die niet gevonden wordt, is waardeloos. Dagelijks verwerkt Google biljoenen zoekopdrachten.
Doe een zoekwoordanalyse om te ontdekken welke zoektermen uw potentiële klanten gebruiken.
Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Google Trends of de zoekwoordplanner van Google.

Het resultaat is een lijstje met belangrijke woorden voor uw product of dienst: de focus keywords. Echter zijn deze tools niet helemaal relevant voor organische zoekwoorden, en dient er een concurrentie-zoekwoord onderzoek gedaan te worden. Deze woorden moeten op strategische plekken terugkomen in de content op uw website.

alt

Natuurlijk kunt u zelf uitpluizen welke zoekwoorden in uw branche belangrijk zijn. Maar waarom geen SEO specialist inschakelen? Wij doen de zoekwoordanalyse en alle variabelen die belangrijk zijn. U ontvangt een rapport met relevante zoektermen.

Gratis SEO scan
body-image

Concurrentieanalyse

Nu weet u welke zoekwoorden belangrijk zijn voor uw producten of diensten. Maar kunt u eigenlijk wel scoren in Google met deze zoektermen? Op populaire zoekwoorden is vaak veel concurrentie, dat maakt het lastig om er hoog mee te ranken. In deze fase wilt u duidelijk krijgen welke zoekwoorden de moeite waard zijn en welke een grotere uitdaging zijn vanwege de grote concurrentie. Het is mogelijk om clusters te maken en daarmee te beter vindbaar te worden in de organische resultaten.

alt

Met een SEO concurrentieanalyse kunt u achterhalen hoeveel concurrenten een webpagina hebben geoptimaliseerd voor een bepaald zoekwoord. Bekijk hiervoor de resultaten die Google geeft voor de zoekterm of laat NetXZ een professionele concurrentieanalyse uitvoeren.

Gratis SEO Quickscan
body-image

Techniek verbeteren

Klikken uw klanten via Google door naar uw website? Dan is het belangrijk dat de website snel laadt en een duidelijke opmaak heeft. Uw klant moet makkelijk kunnen vinden wat hij zoekt. Ook moet de website een betrouwbare uitstraling hebben, denk aan een SSL-certificaat en veilige betaalsystemen. Een goed geprogrammeerde website is daarbij belangrijk. Aan de achterkant moet de code ‘schoon en netjes’ zijn. Aan de voorkant moet het design overzichtelijk zijn en passen bij wat u wilt uitstralen.

alt

Een geoptimaliseerde website maken is specialistisch werk. Wij doen het dagelijks en helpen u graag!

Gratis SEO Quickscan
body-image

Optimalisatie

Bezoekers zijn leuk, klanten zijn beter. Dus is het de kunst de bezoekers van uw website om te toveren tot klanten. U wilt dat bezoekers een bestelling plaatsen, een contactformulier invullen, een offerte aanvragen, zich inschrijven op de nieuwsbrief, een e-book downloaden, een afspraak inplannen, een sample product aanvragen of een account aanmaken.

Zo’n gewenste actie heet een conversie. Hoe meer conversies hoe beter. Maar wat is daarvoor nodig?

Check eerst hoe uw website scoort op de drie belangrijkste pijlers van conversie: vertrouwen, gebruiksvriendelijkheid en drempels wegnemen. Meet vervolgens bepaalde onderdelen van de website door. Op welke knoppen wordt wel of niet gedrukt, op welke pagina’s haken mensen af, hoeveel stappen zijn nodig om een product te bestellen?

Gebruik de inzichten om uw website te verbeteren.

alt

De conversie van uw website meten levert waardevolle informatie op. Onze specialisten kunnen u exact vertellen hoe de verschillende onderdelen van uw website scoren en waar verbeterpunten liggen.

Gratis SEO Quickscan

Aan de slag met uw online succes!

We hebben u laten zien wat er allemaal komt kijken bij online succes.
Een succesvolle website is altijd het resultaat van slimme online marketing. En laat dat nu net onze specialiteit zijn!

Gratis Quickscan aanvragen

Wij hebben al vele klanten geholpen aan een toppositie in Google.
Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Vul het formulier in voor een gratis Quickscan.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek

Binnen 1 uur reactie

Vrijblijvende intake

×