Conversie optimalisatie .

NetXZ kan u helpen met het opbouwen van een website voor uw bedrijf en met het vinden van nieuwe gebruikers voor deze website. Als de website dan eenmaal een gestage bezoekersstroom heeft vergaard, is het belangrijk om deze bezoekers ook te converteren naar klanten. Deze omvorming heet een conversie.

Webanalyse om uw website conversie gerichter te maken .

Online marketing > Conversie optimalisatie

Een conversie optimalisatie is een dienst die aan de hand van verzamelde gegevens uw marketingstrategie perfectioneert. NetXZ voert diverse analyses uit om verschillende conversies zo goed mogelijk te optimaliseren. Deze conversiegerichte acties biedt eindeloze mogelijkheden voor het succesvoller maken van uw bedrijf. NetXZ helpt u met het navigeren van deze mogelijkheden en garandeert ook de groei in succes.

Micro conversies
Macro conversies
Website metrics
Conversieratio
body-image

Micro conversies

Een aantal voorbeelden van micro-conversies die u ongetwijfeld wel eens bent tegengekomen, zijn het aanmaken van een account en het inschrijven voor een nieuwsbrief. Deze acties lijken klein en vrijblijvend, maar spelen een grote rol in het uiteindelijke omvormen van gebruiker tot klant. NetXZ weet precies hoe micro-conversies volledig benut kunnen worden, en zal dus vrijwel zeker uw conversiepercentage verbeteren.

alt

Combinatie van psychologie en technologie voor het optimaliseren van micro-conversies.

Laat geen kansen onbenut met micro-conversieoptimalisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Macro conversies

Op het gebied van conversies zijn er twee soorten: macro-conversies en micro-conversies. Macro-conversies zijn het hoofddoel van de website, de gebruiker een bestelling laten plaatsen of een donatie te laten geven bijvoorbeeld. Om dit hoofddoel te bereiken, moeten er een aantal dingen worden gerealiseerd. Allereerst moet de website optimaal functioneren en zeer gebruiksvriendelijk zijn, zodat de gebruiker niet zal afzien van een bestelling of een donatie. Hoe gebruiksvriendelijker de website, hoe hoger het conversiepercentage. Zorg dus dat uw website optimaal ontworpen en ontwikkeld is. NetXZ is uw strategische partner om uw website te optimaliseren voor macro conversies.

alt

Tegen aantrekkelijke kosten optimaliseren wij uw macro-conversieratio.

Haal aanzienlijk meer uit uw website en uw websiteverkeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Website metrics

NetXZ voert ook webanalyses uit om te onderzoeken op welke vlakken de conversie nog verder geoptimaliseerd kan worden. Zo wordt elke gebruiker een potentiële klant, en wordt uw bedrijf veel succesvoller en efficiënter. Maak nu een afspraak en ontdek wat NetXZ voor u kan betekenen.

alt

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van uw conversies.

Ontdek kansen om uw conversieratio eenvoudig te verhogen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
body-image

Conversieratio

Als de website een gestage bezoekersstroom heeft vergaard, is het belangrijk om deze bezoekers ook om te vormen in klanten. Deze omvorming heet een conversie. Het percentage bezoekers dat klant wordt, noemt men de conversieratio. Voor een succesvol bedrijf is het van belang om de conversieratio zo hoog mogelijk te krijgen. Hier zijn allerlei strategieën voor. NetXZ legt u deze strategieën uit, en helpt u om ze te implementeren in uw eigen bedrijf. Zo benut u de volledige potentie van uw internetaanwezigheid.

alt

Implementatie van conversieverhogende strategieën.

Bewezen methodes om direct meer resultaten uit uw online aanwezigheid te halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met de optimale websiteconversie behalen we het maximale uit uw website met als online succes als resultaat.

Samen met u kijkt NetXZ hoe we de conversie van uw website zo goed mogelijk kunnen optimaliseren, om er op die manier alles aan te doen om uw bedrijf nog succesvoller en groter te maken dan het nu al is!

Succesvol groeien met de juiste strategie en tools

NetXZ legt u deze strategieën uit, en helpt u om ze te implementeren in uw eigen bedrijf. Zo benut u de volledige potentie van uw internetaanwezigheid.

Gratis analyse

Doelstellingen

We beginnen met het samen afspreken van doelen en een planning.

Heatmap

Om de kansen en verbetermogelijkheden in kaart te brengen.

A/B-testen

Om te ontdekken wat werkt en wat niet werkt

Optimalisatie

We gaan aan de slag met het doorvoeren van de optimalisaties.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek

Binnen 1 uur reactie

Vrijblijvende intake