The Makeover Lounge .

The Makeover Lounge heeft NetXZ gevraagd om meer naamsbekendheid in de regio te werven en om meer klanten naar de fysieke lounge te trekken. The Makeover Lounge is de schoonheidsspecialist in Amsterdam dat een vrouw een (totale) makeover geeft. Ze hebben ook een webshop waar schoonheids- & beautyproducten gekocht kunnen worden. Bij The Makeover Lounge ontkom je niet aan een unieke transformatie.

Een vernieuwde website met glamoureuze uitstraling .

CASE: THE MAKEOVER LOUNGE

Wij hebben voor The Makeover Lounge een vernieuwde WordPress website met WooCommerce webshop gemaakt waarbij het doel is om de lounge online kleurrijk met glamour te presenteren, hierdoor moeten er meer reserveringen en aankopen verricht worden. De website is een perfecte weergave van wat een klant in de lounge kan verwachten. Met online marketing; landingspagina's en teksten heeft dit geresulteerd in een aanzienlijke aanloop in de lounge en online verkopen door de regionale en lokale bezoekers.

BEZOEK DE WEBSITE

Nieuwe klanten; online en in de lounge

De website van The Makeover Lounge heeft twee doelen; een website om de behandelingen goed uit te lichten met een goede userflow, zodat bezoekers een afspraak inplannen en een webshop om schoonheidsproducten en accessoires te verkopen. De doelgroep zijn vrouwen die uit Amsterdam komen en op zoek zijn naar beautysalon dat alles in huis heeft en service hoog in het vaandel heeft staan. Doordat er veel concurrentie is in de Amsterdamse schoonheidsbranche hebben wij gekozen om de bezoeker te dirigeren naar de content dat waar direct op gezocht is. Met de online marketingstrategie hebben we een top 10 relevenate zoekwoorden gekozen met het meeste zoekvolume vanuit de lokale omgeving. Hierdoor wordt de website hoger gevonden in de zoekmachines bij de doelgroep. Een verfijnde selectie van landingspagina's aangepast op de gezochte keywords verwelkomen de online bezoeker die direct een aanbod krijgt om een afspraak in te plannen.

Responsive website

De website past zich perfect aan op elk schermformaat.

Responsive website

De website past zich perfect aan op elk schermformaat.

Website ontwerp

De ultieme gebruikerservaring voor een hoog conversieratio.

Website ontwerp

De ultieme gebruikerservaring voor een hoog conversieratio.

SEO marketing

Met SEO marketing definieren we de markt en gaan we voor succes.

SEO marketing

Met SEO marketing definieren we de markt en gaan we voor succes.

Linkbuilding marketing

Met onze SEO marketingstrategie hebben wij de doelgroep bereikt.

Linkbuilding marketing

Met onze SEO marketingstrategie hebben wij de doelgroep bereikt.

Meer online verkeer met responsive first.

Meer conversies en online langer op visite bij The Makeover Lounge; de responsive first heeft ervoor gezorgd dat bezoekers snel informatie over een behandeling kunnen nalezen en direct een afspraak kunnen inplannen of een schoonheidsproduct kunnen aanschaffen.

Een totale makeover

De eerste website van The Makeover lounge was door het personeel in elkaar gezet. De website was goed genoeg om mee te starten maar had een slechte mobiele versie; hierdoor ga je bezoekers en de conversie verliezen. We hebben de website passende makeover gegeven, dat nagenoeg past bij de kleuren en contouren van de lounge. Welkom bij een totale online makeover!

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek