FyreCRM .

Een uniek maatwerk CRM systeem voor partners en verkopers in de Energiebranche waar elk proces vereenvoudigd geautomatiseerd is en een nieuwe partner aansluiten net zo simpel is als het aansluiten van een nieuwe TV.

Een CRM systeem dat het werk voor een callcenter-agent vereenvoudigd .

CASE: FyreCRM

FyreCRM is gemaakt voor partnerbedrijven die CRM willen inzetten voor sales en service processen op operationeel niveau in de Energiebranche. Dit op maat gemaakte CRM-systeem is perfect geschikt voor de begeleiding in verkoop en relatiebeheer in het traject voor een partner in de Energiebranche.

De partneradministratie zien direct welke agents het meest verkopen en welke producten het best afgenomen worden.
Daarnaast kan de administratie gemakkelijk partners en agents aanmaken en zullen de telefoonscripts direct onder de partnernaam klaar staan. De agents kunnen op basis van enkele gegevens direct filteren op het beste product (welke aanpasbaar top een top 3 met meeste marge) ingezet kan worden, zodat deze vaker aangeboden kan worden aan de eindklant. NetXZ heeft hierbij het systeem zo ingericht dat voor de administratie direct te zien is welke uitbetalingsfacturen (na goedkeuring) direct naar de partners kunnen, maar ook een prognose van de aankomende omzet. Het systeem is voorzien van een gesprekuploadsysteem (met automatische verwijderingsmechanisme), zodat deze voor het juridische traject eenmalig beluisterd kunnen worden.

Verder is het systeem gekoppeld aan directe leveranciers middels een API, zodat de gegevens uit het systeem altijd kloppen. Het systeem is beveiligd en voldoet aan een hoge norm, zo worden de klantgegevens niet leesbaar opgeslagen in de database. FyreCRM is een piece-of-art voor de verkooppartners in de Energiebranche.

Niet online

Bedrijfsprocessen getransformeerd, allemaal in PHP en JS.

Vanaf scratch gebouwd met een sterke fundering. Alle bedrijfsprocessen zijn uitgetekend in wireframes met als leidraad alle bedrijfsprocessen te automatiseren en te verbeteren, waar kans op fouten geminimaliseerd zijn. We hebben in deze sprints met UI/UX gemaakt. De webapplicatie is volledig gebouwd in PHP, MySQL en JS, zodat het snel, veilig en zeer toegankelijk is op diverse schermformaten.

Webapplicaties

Een maatwerk en intuïtieve webaapplicatie voor een efficiëntieslag.

Webapplicaties

Een maatwerk en intuïtieve webaapplicatie voor een efficiëntieslag.

Responsive website

Een website dat naadloos aanpast op elk schermformaat.

Responsive website

Een website dat naadloos aanpast op elk schermformaat.

UI/UX design

Een goed uitgedachte gebruikerservaring in een prachtige weergave.

UI/UX design

Een goed uitgedachte gebruikerservaring in een prachtige weergave.

Van scratch naar een maatwerk webapplicatie in 10 weken.

Een CRM voor verkooppartners die alle bedrijfsprocessen raakt voor verkoop en aftersales en dat vooral gemakkelijk en overzichtelijk de verschillende processen aanbiedt.

FyreCRM is een power tool om de sales te vergroten en partners en klanten tevreden houden.

Meer aandacht naar een kwalitatieve verkoop

Het CRM haalt niet alleen veel werk uit handen, maar zorgt er ook voor dat de aandacht echt gaat naar het aansluiten van nieuwe partners en dat hun simpel veel sales kunnen wegzetten op een kwalitatieve manier.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Bedankt voor uw contactverzoek